субота, 30 квітня 2011 р.

Яблуко – самий корисний фрукт

Якщо вірити фахівцям, то сучасній людині просто необхідні яблука, які містять потужні антиоксиданти в такій кількості, у якій вони не втримуються в жодному фрукті.

Також у яблуках втримується велика кількість вітамінів і інших корисних речовин, які дозволяють знизити ризик виникнення ракових пухлин, а також захищають наш організм від серцево-судинних захворювань.

Учені з Америки вже давно говорять про користь яблук і яблучного соку. Щоденне й регулярне вживання яблучного соку і яблук допомагає запобігти руйнуванню клітин мозку, яке приводить до старіння й втрати пам'яті.

Дослідникам навіть удалося з'ясувати, що в одному зеленому яблуці втримується в півтора рази більше антиоксидантів, ніж в трьох апельсинах або у восьми бананах.

Медики радять щодня випивати по дві-три чашки свежовичавленого яблучного соку або з'їдати по два-чотири яблука.

Відзначається, що це особливо важливо для жителів великих міст із їх скаженим ритмом життя, неймовірно забрудненим навколишнім середовищем і вічними "перекусами" на ходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.